Rozšíření akreditace o kalibrace infračervených teploměrů

Akreditovaně vám provedeme kalibraci bezdotykových infračervených teploměrů.

Od 1. 2. 2022 jsme rozšířili akreditaci o kalibraci bezdotykových infračervených teploměrů. Vystavit vám můžeme kalibrační list, který je uznatelný v rámci mezinárodních multilaterálních dohod EA MLA a ILAC MRA. Tato kalibrace je tedy vyhovující pro většinu kontrolních orgánů, jako je například Státní zemědělská a potravinářská inspekce nebo Státní veterinární správa.

Osvědčení o akreditaci

Osvědčení o akreditaci si můžete prohlédnout a stáhnout včetně příloh v sekci osvědčení. Aktuálně vám můžeme nabídnout kompletní služby v oblasti kalibrací teploty. Nově tedy nabízíme kalibraci infračervených teploměrů, stále ale kalibrujeme i analogové, digitální, laboratorní teploměry. Také vpichovací a speciální teploměry do chladniček a mrazáků. Kalibraci teploty provádíme také u dataloggerů, záznamníků a monitorovacích systémů teplot.

Všechny potřebné informace naleznete v kategorii KALIBRACE TEPLOMĚRŮ.


Kontakt

Kalibrace infračervených teploměrů lze provést přímo v naší kalibrační laboratoři. V případě dotazů, kontaktujte našeho pracovníka níže. Pro cenovou nabídku můžete využít poptávkový formulář, nebo zaslat poptávku na kalist@kalist.cz.

Sídlo firmy a kalibrační laboratoře

KALIST AKL s.r.o.
Třebětice 8
769 01 Holešov 

Zobrazit na mapě

Informace ke kalibracím infračervených teploměrů

Ing. Gabriela Adamcová
(+420) 775 879 010
gadamcova@kalist.cz